ثبت تغییرات شرکت و مراحل آن

ثبت تغییرات شرکت و مراحل آن

افرادی که رویاهای بزرگی در سر دارند، به خوبی می دانند برای کسب مراتب بالاتر در عرصه کار به تغییرات نیاز خواهد بود. در صورتی که افرادی که از تغییر هراس دارند، همواره به وضعیت حال حاضرشان قانع هستند که این مسئله می تواند زمینه ساز یک شکست بزرگ در آینده باشد. اما اگر توافق طرفین باشد انحلال شرکت در پروسه ای ساده تر پیش خواهد رفت. فتوکپی شناسنامه مدیر تصفیه هر گاه مدیر تصفیه خارج از سهامداران انتخاب شده باشد. این تصمیم وقتی مناط اعتبار است که در جلسه رسمی و با اکثریت دو سوم آراء حاضر در آن اتخاذ گردد. البته به شرطی که از حداقل سرمایه تعیین شده برای آن شرکت کمتر نباشد.

ثبت تغیرات

یعنی معمولا پس از شروع کار و یا در ادامه گسترش و افزایش تخصص افراد، شرکت ها نیاز می بینند تغییراتی در موضوع فعالیت، عنوان و نام شرکت و در برخی موارد رایج تر تغییراتی در اعضای هییت مدیره، مدیر عامل و یا محل کار شرکت ایجاد کنند. هم چنین ممکن است اعضای شرکت پس از مدتی بنا به دلایلی خاص تصمیم به انحلال شرکت بگیرند. 1- نوع ثبت تغییرات شرکت تعیین کننده تعداد صورتجسلات شرکت می باشد. تنظیم هر صورتجلسه و ثبت آن در سامانه و پیگیری تا حصول پیش نویس آگهی تغییرات، معمولا هزینه ای بین 350 الی 500 هزار تومان حدودی می باشد که این نوسان به دلیل تفاوت در نواع تنظیم صورتجلسات می باشد.

سوالات رایج در مورد ثبت تغییرات

در صورتی که شرکاء بیش از 12 نفر می باشند، اعضای ناظر باید انتخاب شده و نام آن ها ذکر گردد. لیستی از شرکاء و سهم الشرکه هر کدام (در هر دو مورد قبل و بعد) مشخص شده و به امضای شرکاء رسیده سپس ارائه گردد. ۲-رسیدگی به ترازنامه و حساب سود و زیان سال مالی قبل و صورت دارایی و مطالبات و دیون شرکت و صورتحساب دوره عملکرد و سالانه شرکت.رسیدگی مزبور پس از استماع گزارش مدیران و بازرس یا بازرسان خواهد بود.

  • گواهی نتقل و انتقال ( گرفتن مفاصا) از اداره دارایی در صورت تغییرات نقل و انتقال در شرکت سهامی.
  • متقاضی ثبت تغییرات شرکت ها با انتشار آگهی تغییرات وارد شده در شرکت را در روزنامه رسمی به ثبت خواهند رساند.
  • بررسی ترازنامه ها و حساب سود و زیان در سال مالی گذشته و اتخاذ تصمیمات جدید از این دست.
  • بر اساس ماده ۲۰۰ قانون تجارت، ثبت تغییرات زیر در شرکت‌ها الزامی است.
  • ضایعات یا همان مواد دورریختنی، قابل‌استفاده مجدد و بازیافت هستند.

در هر حالت صورتجلسه تشکیل این نشست ها از اهمیت زیادی برخوردار است. در انواع مختلف ثبت تغییرات شرکت، مجمع عمومی عادی نقش زیادی دارد. این مجمع هر سال یک بار تشکیل می شود و زمان برگزاری آن باید در اساسنامه قید گردد. جهت هر نوع تغییری در شرکت می بایست ابتدا هزینه تغییرات شرکت و بعد صورتجلسه ای تنظیم شود که تغییرات مورد نظر را در خود مشخص کند و بدون هیچ گونه اشتباه, کم و کاستی برای اداره ثبت شرکتها ارسال شود. به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسان ثبت، در نخستین گام برای ایجاد هر تغییر، جلسه‌ای با حضور اعضای شرکت برگزار و نتیجه‌ی این جلسه، به‌شکل صورتجلسه‌ای معتبر تنظیم می‌شود که تمامی اعضا مکلف به امضا کردن آن هستند.

به طور کلی به نوشته‌ای که در آن همه تصمیمات، اقدامات و مذاکرات انجام شده در جلسه‌های رسمی هیات مدیره و مجامع عمومی ذکر می‌شود، صورت‌جلسه گفته می‌شود. در صورت‌جلسه همه موارد مطرح شده در جلسه به همراه تاریخ، محل تشکیل و اعضای حاضر و غایب در جلسه نوشته می‌شود. شماره جلسه فعلی و اینکه آیا برای تصمیم در مورد ثبت تغییرات شرکت جلسه بعدی هم وجود دارد یا نه. برای ثبت تغییرات شرکت نیازی به حضور شما نیست، شما در هر شهری در هر نقطه ای از کشور که باشید با یک تماس می توانید این کار را به مجموعه ما بسپارید.

مجمع عمومی عادی:

به عنوان مثال چنانچه با مشکل مالی روبرو شوید و شرکت مسئولیت محدود ثبت نموده باشید نمی توانید برای دریافت وام و تسهیلات بانکی اقدام کنید. بر اساس ماده ۲۰۰ قانون ثبت برند تجارت، ثبت تغییرات زیر در شرکت‌ها الزامی است. تغییر در میزان سهام، یا اضافه شدن شریک جدید و موضوعاتی از این قبیل که این موارد هم در اختیار مجمع عمومی است.

برای اینکه شرکتی بخواهد خود را با تغییرات و تحولات اقتصادی داخل و خارج مطابقت بدهد باید تغییراتی در چارچوب اساسنامه اعمال شود. عهده دار ایجاد تغییرات در اساسنامه شرکت مجمع عمومی فوق العاده ثبت تغییرات شرکت می باشد. اقدام برای تصمیم در خصوص انتقال سهام در شرکت ها از جمله وظایف مجمع عمومی فوق العاده می باشد. برای ثبت تغییرات شرکت باید تک تک سهامداران و میزان سرمایه آن ها را بیان کنید.

اگر قصد دارید هرکدام از این تغییرات را انجام دهید باید از طریق قانون اقدام شود. شرکت‌های لاتاری در زمینه ثبت‌نام لاتاری فعالیت دارند و این شرکت‌ها در ایران مجاز به فعالیت نمی‌باشند. ثبت شرکت در تهران دررابطه ‌با موضوع تصمیم‌گیری می‌شود و صورت‌جلسه‌ای تنظیم و امضا می‌شود. متقاضی با توجه به نوع صورتجلسه و تصمیمات گرفته شده باید مدارک را در این قسمت بارگزاری نمایند.

با سه روش هیئت‌مدیره، تشکیل مجمع‌عمومی عادی، ثبت تغییرات از طریق مجمع‌عمومی فوق‌العاده این تغییرات انجام می‌شود. ثبت تغییرات شرکت های سهامی خاص لزوما برای ایجاد یک تغییر انقلابی در نحوه تجارت شرکت نیست و گاهی به صرف اشتباه در اساسنامه اصلی اهمیت پیدا می کند. بعد از ثبت شرکت و شروع به فعالیت شرکت ممکن است تغییراتی در شرکت صورت بگیرد، مثلا بعد از مدتی شرکت تغییر مکان داده و یا تعداد سهامداران اصلی کاهش و یا افزایش پیدا کند. همانطور که می دایند در هنگام ثبت شرکت باید اساسنامه ای تعریف شود و افرادی نیز به عنوان هیئت مدیره معرفی گردند، هر تغییری در اساسنامه ی شرکت باید ثبت شود و به اطلاع مراجع ذی صلاح برسد. در صورتی که یک شرکت به هر دلیلی تصمیم به ایجاد تغییر در نوع شرکت خود کند باید متن تغییرات را به همراه صورتجلسه تغییرات به اداره ثبت شرکت ها ارائه نمایند. شرکت در زمان حیات خود امکان دارد بارها محل فعالیت خود را تغییر دهد.

لذا برای ثبت تغییرات شرکت باید صورتجلسه ای مبنی بر دستور مورد نظر تهیه و تنظیم گردد و صورتجلسه مربوطه به امضاء اعضاء و سهامداران برسد که در اینجا بیشتر به آن ها می پردازیم . ثبت تغییرات شرکت نیز دارای شرایط و مراحل خاص به خود می باشد که باید از طریق سامانه ثبت شرکت های کشور اقدام به ثبت آن نمود . علاوه بر این ممکن است یک تغییر جزئی در وضعیت شرکت منجر به ورود خسارت در آینده شود. در نتیجه بهتر است قبل از هر اقدامی با یک مشاور و وکیل خبره در زمینه ثبت شرکت‌ها مشورت کنید و از او کمک بگیرید.