وام دانش بنیان

وام دانش بنیان

اگر به دنبال ثبت شرکت دانش بنیان در ایران هستید، آگاه ثبت می تواند در این مقاله به بسیاری از سوال های شما پاسخ مناسب را دهد. ثبت شرکت دانش بنیان به دلیل مزایا و امکاناتی که برای این گروه از شرکتها دارد، چند سالیست با رشد چشم گیری مواجه شده است و در مدت زمان های نسبتا مناسبی می توان به آن دست یافت. مراحل و اقداماتی که برای این گروه از شرکت ها باید انجام داد، بسیار سخت نمی باشد اما بهتر است تا یک مشاور متخصص یا افرادی که در این حوزه تجربه انجام چندین پروژه ثبتی را داشته اند، در کنار شما باشند. چرا که از نظر زمان و قیمت تمام شده برای شما بسیار منطقی تر می باشد و می توانید با بالاترین بازدهی، فعالیت خود را انجام دهید. 2- درصورتیکه فقط اعضای هیئت علمی مالک آن شرکت باشند ؛ که اگر سهام دانشگاه کمتر از 50 درصد باشد ،شرکت دانش بنیان مد نظر خصوصی محسوب می شود لذا باید تابع قانون تجارت بوده و در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد . در کل برای شرکت های دانش بنیان، ثبت شرکت مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص توصیه می شود.

  • لازم به ذکر است که صرف اینکه محصولات یا خدمات یک شرکت در سطح یک یا دو قرار بگیرد، موجب تایید شدن محصولات شرکت و ثبت شرکت دانش بنیان نخواهد شد، بلکه شرکت باید ثابت کند دانش فنی طراحی محصول را نیز دارد.
  • بله، این شرکت­‌ها هیچ ممانعتی برای ثبت نام و استفاده از حمایت‌­ها و تسهیلات قانونی شرکت‌­های دانش­‌بنیان ندارند.
  • اگرچه ایده ناب شرط لازم برای راه‌اندازی یک کسب کار و کار موفق است اما شرط کافی نیست و برای رسیدن به نتیجه دلخواه باید فرآیند تجاری‌سازی ایده به خوبی انجام شود.
  • شرکت های دانش محور بر اساس مزایای دریافتی به چهار دسته تقسیم می ‌شوند زیر تقسیم می ‌شوند.
  • پنج نمایندگی و دفتر این شرکت در داخل و خارج از کشور، آماده ارائه خدمات ثبتی به صاحبان مشاغل و مخترعین عزیز است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تسهیلات شرکت دانش بنیان و جهت وام برای شرکت‌های دانش بنیان می‌توانید از مشاوره آنلاین ما استفاده کنید. باید متذکر شویم در صورتی که سهام دانشگاه ۵۰ درصد یا بیشتر این عدد باشد، شرکت دانش بنیان، با نام شرکت دولتی تلقی می ‌شود و دیگر نیازی به ثبت در اداره شرکت ها ندارد. پس از بررسی، در صورت تایید اطلاعات، شرکت دانش بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شوند تا طرح خود را به آن صندوق ارائه نمایند .

از دیگر اهدافشرکتهای دانش بنیان می­توان به تحقق اهداف دانش محور کشور از جمله طراحی، تهیه محصول و خدمات تولیدات دانش بنیان با ارزش افزوده بسیار اشاره کرد. یکی از شرایط اصلی ثبت شرکت دانش بنیان این است که از بین اعضای هیات مدیره حداقل یک نفر از آن‌ها باید دارای مدرک دکترا باشد. ضمن این که هر شرکتی برای این‌ که بتواند تبدیل به یک شرکت دانش بنیان شود باید اختراعی داشته باشد که قبلا مورد تایید و ثبت مراکز رشد یا بنیاد نخبگان قرار گرفته است. در صورتی که برای ثبت و تاسیس شرکت دانش بنیان با سوالی مواجه شدید، پرسش های خود از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مطرح کنید. بنیاد ملی نخبگان نیز در سطح وظایف و ماموریت های خود،‌ پاسخگوی پرسش های علاقمندان می باشد. توجه داشته باشید که برای ثبت شرکت های دانش بنیان، مراجعه اولیه به سازمان ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری قوه قضاییه نباید انجام شود و مراحل ثبت از طریق سامانه معرفی شده معاونت علمی ریاست جمهوری دنبال گردد.

همه آنچه برای ثبت و تاسیس شرکت دانش بنیان نیاز دارید: شرایط، مدارک و شیوه ثبت شرکت های دانش بنیان در ایران

5-سابقه بیمه پرداختی برای حداقل 3 نفر از کارکنان تمام وقت شرکت،حداقل 6 ماه باشد. چشم انداز ما تبدیل شدن به بزرگترین موسسه ثبتی در کشور است و ماموریت ما ارائه خدمات تخصصی با بهترین کیفیت است. با تأیید مصوبه و واریز وجه درخواستی به حساب عامل پرداخت، عامل پرداخت و شرکت درخواست کننده قراردادی نوشته و امضا می‌کنند تا واریز تسهیلات به حساب شرکت فوق صورت بگیرد. به سختی قابل کپی‌برداری بوده و کسب آن از موانع اصلی ورود شرکت‌های دیگر به بازار باشد.

یکی دیگر از شرط ها و شاخص های اندازه گیری این شرکت ها که در نظر گرفته می‌ شود؛ میزان توسعه منابع انسانی می باشد. در واقع مهم ترین شرایط چنین شرکت ها را می توان به امکان تعلیم و تربیت نیرو های انسانی، ارائه خدمات آموزشی به نیروی کار شرکت، بهبود نظام آموزشی، سرمایه گذاری بر روی نیرو های انسانی اشاره کرد. البته مسئله ای که اهمیت دارد این است این شرط‌ ها این فناوری ‌ها، مهارت ها و توانایی ها از طریق آموزش‌ های رسمی برای عموم فراهم و امکان پذیر باشد. پایداری دانش و نوآوری در برابر تحولات جهانی، یکی دیگر از ویژگی ‌های مهم شرکت های دانش محور می باشد. موارد ذکر شده در سازمان WTO، باعث بالا رفتن عمر این شرکت ها می شود و نگرانی شرکت ها از از بابت تغییر دنیای سیستمی را برطرف خواهد کرد.

شرایط تاسیس شرکت دانش بنیان

این روزها هر کسی به دنبال راهی است که کسب و کاری برای خود داشته باشد. اگر شما هم به دنبال اطلاعاتی در رابطه با ثبت شرکت دانش بنیان هستید، ادامه این مطلب را از دست نداده و با ما همراه تغییرات شرکت باشید تا اطلاعاتی را در این رابطه بیان کنیم. بدین منظور لازم است در سامانه سینا اطلاعات آن را تکمیل کنید و مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنید و سپس درخواست خود را ارسال نمایید.

رابط شرکت شخصی است که برقراری ارتباط از جانب دبیرخانه کار گروه با ایشان به راحتی امکان­ پذیر باشد و از کلیه اطلاعات و فرآیند های شرکت مطلع باشد. همچنین اگر رابط شرکت اقدام به ثبت نام اولیه نمود و پس از پنج ساعت ایمیل فعال‌سازی برای وی ارسال نگردید، لازم است که دوباره اقدام به ثبت نام نماید. بنابراین، مدیر از بین شرکا و یا خارج از شرکت، انتخاب می شود و تمامی برنامه ها و امور شرکت و شرکا را در دست دارد. جهت ثبت شرکت نسبی، تنظیم شرکت نامه، اساسنامه و تعیین میزان سرمایه نقدی و غیر نقدی شرکا ضروری می باشد. آدرس شرکت یکی از ارکان مهم در شرکت می باشد که باید تاییدیه آن را نیز از اداره پست دریافت نمود .آدرس ارائه شده به سازمان ثبت شرکت ها میبایست تجاری باشد و در صورت استیجاری بودن قرارداد رسمی آن قابل ارائه باشد .برای ثبت شعبه هر استان باید به صورت مجزا در همان استان ثبت شود و فقط ثبت در مرجع مورد تایید نیست.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف است فهرست نیازهای فناورانه، تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز دستگاه های اجرایی خود را به شرکتها و مؤسسات دانش بنیان نیز اعلام نماید . دارای حداقل یک اختراع ثبت‌ شده ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین ‌المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت باشند. دارای حداقل یک اختراع ثبت ‌شده ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین‌ المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت باشند.

ثبت شرکت دانش بنیان نوپا

شرکت‌هایی که سهام دانشگاه در آن ۵۰ درصد یا بیشتر باشد و مالکیت آن‌ها برای دانشگاه است. صدور کلیه گواهینامه های ایزو با کد قابل استعلام و حداقل زمان ممکن با توجه به فعالیت شما و ارسال مشاور و استقرار سیستم ایزوی مربوطه. حداقل 2/3 اعضای هیئت مدیره شرکت ها دارای 2 شرط از 3 شرط اشاره شده در قسمت ثبت شرکت فوق باشند. شرکتهای دولتی ، موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی و نیز شرکتها و موسساتی که بیش از 50% از مالکیت آنها متعلق به شرکتهای دولتی و موسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی باشند مشمول حمایت های این قانون نیستند . برآورد هزینه‌های سرمایه‌گذاری کل طرح و چگونگی سرمایه‌گذاری و تسهیلات مالی مشخص خواهد شد.

انواع شرکت های قابل ثبت

دانشگاه‌ ها و واحدهاي پژوهشي پس از دریافت مجوز تاسيس شركت‌ دانش‌ بنيان، در آيين ‌نامه‌ مالي و معاملاتي خود در هيات امنا، مي‌توانند فعالیت خود را آغاز نمایند. هر شركت دانش ‌بنيانی یا به پيشنهاد تعدادي از اعضای هيات علمي ثبت برند تاسيس شده و يا توسط دانشگاه یا واحد پژوهشي به اعضای هيات علمي پيشنهاد مي ‌شود. شرکت بعد از تکمیل اطلاعات خود و بارگذاری اسناد مربوط بایستی به قسمت ارسال درخواستدانش بنیانمراجعه نماید و به روی درخواست نهایی کلیک نماید.

ثبت شرکت دانش بنیان در اداره ثبت اسناد به منظور تعیین ارتباط بین سهام داران مخصوصا سهام دارانی که دارای حق مالکیت فکری در شرکت هستند. رسیدگی به طرح ها پس از ارجاع به ستاد ، هر 2ماه یکبار صورت می پذیرد تا کلیه اطلاعات مربوط به سهامداران و اعضای هیئت مدیره و رزومه شرکت و اطلاعات افراد درون سازمان مورد بررسی قرار گیرد و مشخص گردد که آیا شرکت شامل شرکت دانش بنیان می شود یا خیر. دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی و غیر دولتی مجازند با ایجاد و مشارکت در شرکتها ی دانش بنیان که حداکثر 49% سهام آن متعلق به دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و دیگر واحدهای دولتی و مابقی سهام متعلق به اعضای هیات علمی و دانشجویان و سایر سهامداران با بخش خصوصی است به صورت دانش بنیان دربیایند. اگر سهام دانشگاه بیش از 50% باشد شرکت دولتی محسوب می شود.(شرکت دانش بنیان دولتی) و اگر سهام دانشگاه کم تر از 50 % باشد دانش بنیان خصوصی است.