Content
قانونگذار هیچ گونه تفکیکی برای این دو قائل نشده و بدهی تاجر ناشی از هر منشا و مبدایی که باشه، قطعا در حکم ورشکستگی تاجر میتونه موثر باشه. ۳- در صورت بروز ورشکستگی تمامی پرونده های اجرایی که در دادگستری و یا اجرای ثبت اسناد بطرفیت تاجر مطرح شده، در آن مراجع مختومه میشه و همگی به اداره تصفیه امور ورشکستگی ارجاع خواهد شد تا طبق ضوابط مربوط به اداره تصفیه ، مابقی اقدامات انجام بشه. ۱۰- وکیل متخصص ورشکستگی از روابط حقوقی فیمابین شرکت و مدیران و سهامداران و مسئولیت های سهامداران و حقوق سهامداران و انواع سهام شرکتها و اوصاف سهام و هر یک از مجامع عمومی شرکت کاملا مطلع است .
- ضمنا در مواردی که نشانی طرفین دعوا یا یکی از آنها در خارج از کشور باشد فاصله بین ابلاغ و قت و روز جلسه کمتر از دو ماه نخواهد بود .
- وکلا این دفتر به منظور ارائه خدمات مطلوب تر و بهتر و با توجه به نیازهای موکلین خود، و اعتقاد به دفاع از حقیقت و پاسداری از حقوق موکلین اقدام به قبول وکالت و ارائه خدمات تخصصی مینمایند.
- و در زمان تقسیم دارایی ها نیز هیچ کدام از طلبکاران نسبت به دیگری حق قدمی ندارند.
- اما انجام معامله در تاریخ توقف و تاریخ بعد از صدور حکم از طرف تاجر، باطل است.
- شایان ذکر است که شرکت پس از اعلام ورشکستگی دخالتی در اداره امور شرکت نخواهد داشت و طبیعتا منحل خواهد شد.
در این مورد تاجر هیچ دخالتی در ورشکستگی خود ندارد و این اتفاق برای تجار خورده پا و هم تاجرین بزرگ اتفاق رخ میدهد. سلام وقتتون به خیر .من دوازده سال پیش مغازه داشتم به دلیل کم آوردن مجبور شدم پول نزول کنم چند سالی بهشون بهره دادم ولی بالاخره به جایی رسید که نتونستم ادامه بدم و کلا مغازه رو با اجناسش رها کردم و الان بعد از گذشت 12 سال میتوانم اعلام ورشکستگی کنم چون چکهام دست افراد مونده و هرازگاهی اقدام می کنند و… ملکی ب شخصی فروختم مبلغ ملک seven hundred ثبت برند میلیون میباشد .قرار شد ک بعد ی ماه پول بده اگه نداد ب عنوان خسارت روزانه مبلغ700 هزار تومان بپردازه .
عده ای دیگر می گویند، باید دید محل فعالیت تجاری شخص، در کدام کشور بوده است و این وضع، مورد توجه قرار گیرد. حال اگر شخصی در فرانسه فعالیت تجاری نداشته ولی در آنجا ئارای اموالی باشد، در این صورت اجرای دستور صادره درباره حکم ورشکستگی تاجر خارجی، از طرف دادگاه فرانسه بر خلاف ثبت تغییرات شرکت نظم عمومی این کشور نمی باشد بلکه از نظر طلبکاران فرانسوی که در شرایط مساوی قرارمی گیرند راه حل منصفانه ای خواهد بود. در مورد سوال اول نظرات و تفاسیر مختلف است،اگر مازاد بر کل بدهی شرکت به دست آید باید خسارت تاخیر تادیه به نسبت سهم بدهکاران به طور کامل پرداخت گردد.
بدیهی طلب بستانکاران مزبور پس از ادعای مطالبات با حق وثیقه یا حق رجحان از باقیمانده دارایی ورشکسته به نسبت طلب آنان پرداخت می شود. ورشکستگی تاجر به حکم محکمه بدایت بر حسب اظهار خود تاجر به موجب تقاضای یک یا چند نفر از طلبکاران و برحسب تقاضای مدعی العموم اعلام می شود . هر معامله که مالی از اموال منقول یا غیر منقول تاجر را مقید نماید و به ضرر طلبکاران تمام شود.
دادگاه مهلت 15 روزه ای را جهت اعتراضات مشخص نموده است و چنانچه دادگاه اعتراض را بپذیرد و طلب طلبکار را قبول داشته باشد، آن طلب ، قابل پرداخت توسط مدیر تصفیه می باشد. در این صورت مدیر تصفیه یا هریک از طلبکاران می توانند از دادگاه تقاضای فسخ معاملاتی را که پس از تاریخ توقف انجام گرفته است را داشته باشند. توقف به معنای این است که تاجر از یک زمانی به بعد، دیگر قادر به پرداخت دیون و تعهدات نقدی خود نمی باشد. البته ممکن است تاجر به طور مقطعی از تادیه برخی دیون خویش عاجز شود، که در این صورت تاجر، متوقف محسوب نمیشود بلکه توقفی که در قانون تجارت مد نظر است توقف دائم و ماندگار است و به صرف برگشت خوردن یک یا چند چک تاجر، وی را نمی توان متوقف و ورشکسته اعلام نمود. بند ۴ ماده ۱۹۹ به طور خاص به این کارکرد مجمع عمومی فوق العاده می پردازد.
» سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی Tamliki Ir
2- به همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت و کارت عابر بانک جهت پرداخت هزینه دادرسی الزامی است. یک بیدقتی ساده یا یک زیادهروی ممکن است تاجر را با وضعی مواجه کند که نتواند از پس تعهدات خود برآید. در این صورت، کسانی هم که به تاجر اعتماد کردهاند، ممکن است با ورشکستگی او دچار مشکل شوند. حوادث طبیعی یا غیر طبیعی نظیر زلزله یا آتش سوزی که باعث نابودی سرمایه و اموال تاجر شود. ۳-تاجر به منظور به تاخیر انداختن ورشکستگی خود ، خریدی گرانتر یا فروشی ارزانتر از قیمت روز کند و برای به دست آوردن وجه نقد به روش دور از صرفه متوسل شود. دراین صورت، چون اساسا از سوی تاجر هیچ گونه قصور و کوتاهی بروز نکرده، نمیشه او رو مجرم دونست و ورشکستگی او از نوع ورشکستگی عادی خواهد بود.
طریقه شکایت از فروشگاه اینترنتی همراه با قوانین و راهکارهای آن… اما شریکان و مدیران این شرکت ها به دلیل اینکه تاجر نیستند شامل این مقررات نمی شوند. سلام بنده با شخصی معامله کردم و خودرو فروختم و بعد four ماه پول نداد و شکایتش کردم و بعد متوجه شدم ک با چند نفر هم این کارو کرده …
پس از صدور حکم تاجر به هر یک از مراحل رسیدگی به تصفیه یا پرونده خود می تواند از طریق وکیل اعتراض نماید. همانطور که ذکر شد درخواست ورشکستگی می تواند به وسیله ی خود تاجر، طلبکاران و یا دادستان محل اقامت تاجر صورت گیرد. اگر طلب فرد طلبکار پذیرفته شد، مدیر تصفیه، بر روی سندهایی که ارائه شده است پاراف می نماید و آن را به دادگاه تحویل میدهد.
دلایل خاص در مورد انحلال شرکتهای با مسئولیت محدود چیست؟
چنانچه شرکت ورشکسته گردد، باید مدیر تصفیه تعیین و هر کدام از شرکا به نسبت سهام خود ضامن بدهی خواهند بود. در اکثر موارد به دلایلی که در بالا برای شما بیان شد، تاجر حاضر نیست ورشکستگی خود را اعلام کند، و آن را تا جایی که ممکن است مخفی می کند. در این حالت طلبکاران می توانند مواقعی که در پرداخت مطالبات تجاری آن ها وقفه حاصل شد، ورشکستگی تاجر را به دادگاه اعلام دارند. البته دادگاه تاجر را احضار می نماید و از وضعیت قروض و دارایی و نحوه پرداخت بدهی های او جویا می شود. در صورتی که دادگاه و قانون تشخیص داد واقعاَ تاجر نمی تواند قروض و تعهدات نقدی خود را پرداخت کند، در آن صورت حکم ورشکستگی تاجر را صادر می کند. در پایان همان گونه که اشاره شد زمانی که یک شرکت یا تاجر نتواند بدهی های خود را با استفاده از اموال و دارایی ها پرداخت کند و به تعهدات خود عمل کند، به او ورشکسته می گویند.
اما اگر قسمتی از طلب خود را دریافت کرد مراتب در سند قید شده و به بستانکار مزبور سند عدم کفایت دارایی داده خواهد شد تا به هنگام ملائت ورشکسته بتواند با ارائه سند مزبور بقیه طلب خودرا ادعا و وصول نماید. همچنین طبق ماده ۴۱۹ قانون تجارت؛ از تاریخ حکم ورشکستگی هرکس نسبت به تاجر ورشکسته دعوایی از منقول یا غیرمنقول داشته باشد باید بر مدیر تصفیه اقامه یا به طرفیت او تعقیب کند کلیه اقدامات اجرایی نیز مشمول همین دستور خواهد بود. منع مداخله شامل تمام اموال ورشکسته میشود، حتی آنچه ممکن است در مدت ورشکستگی عاید او شود، اعم از اموالی که در تجارتخانه دارد، ثبت شرکت در تهران یا اموال شخصی وی. منع مداخله، شامل اموالی میشود که تاجر هنگام صدور حکم ورشکستگی مالک آن است. با توجه به اطلاق ماده 418 قانون تجارت، هر گاه پس از صدور حکم ورشکستگی، به تاجر ارثی برسد یا به دارایی او بیفزاید، این افزایش به سود بستانکاران قابل تقسیم خواهد بود، مشروط بر اینکه ترکه را به طور صریح یا ضمنی قبول کرده باشد. در نظام حقوقی ما، ارث جنبه قهری دارد، به همین دلیل، در ماده 250 قانون امور حسبی، برای رد ترکه مهلتی یک ماهه مقرر شده است که از تاریخ اطلاع وراث از فوت مورث آغاز میشود و در صورت عدم اعلام رد در مدت مذکور، قبولشده تلقی خواهد شد.
اثر حکم ورشکستگی نسبت به معاملات تاجر
تا از این رهگذر ، حقوق بستانکاران که ممکن است مشتمل بر اشخاص متعددی باشند را مورد تضییع قرار دهد. و با این وجود ؛ و با بالا رفتن سطح بدهی ، طلبکاران به قسمت کمتری از مطالبات خود نائل خواهند آمد. صرفنظر از این تکلیف قانونی ، در بسیاری از موارد ، تجار به جهت وجود مزایای ورشکستگی ، به این امر اقدام می نمایند تا از این طریق به محاسن آن دست پیدا کنند. ظرف 3 روز مراتب ورشکستگیو توقف خود را در قالب دادخواست به دادگاه صلاحیتدار اعلام نماید .