مراحل ثبت تغییرات شرکت

مراحل ثبت تغییرات شرکت

عدم اطلاع از این ثبت شرکت یا عدم ثبت به موقع آن ها می تواند دردسرساز شود و برای فعالیت های شرکت، محدودیت های ریز و درشتی ایجاد کند. در مبحث تغییرات شرکت همانگونه که در ابتدای مقاله عنوان کردم نکات و پیچیدگی های فراوانی است که عدم رعایت هریک از این موارد میتواند سیلی از مدعیان آتی را به سوی شما روانه دارد. من در طول این دودهه خدمت رسانی و مشاوره در این حوزه ، بارها پای درد دل مدیران شرکت های بزرگ و کوچک زیادی نشسته بودم که با عدم رعایت همین اصول ، خود و کسب و کارشان را به مخاطرات جدی حقوقی و قضایی کشانده اند. اگر شما دارای یک شرکت سهامی خاص باشید طبق قانون فقط می توانید شرکت را به نوع سهامی عام تغییر دهید.

باید پرونده شرکت به شهرستان مربوطه با درخواست هیات مدیره با تصویب و تنظیم صورت جلسه ارسال شود. در مرحله پنجم باید ذکر اسامی اعضای حاضر در جلسه به همراه سمت آن ها، وارد نمودن شماره ملی متقاضی و اگر غیر ایرانی باشد وارد نمودن شماره گذرنامه، وارد کردن اطلاعات شخصی، اگر شخص حقوقی باشد وارد کردن اطلاعات شماره ثبت، نام شخص شناسه ملی انجام شود. چنین تغییرات و تصمیماتی، باید مطابق قانون تجارت به ثبت برسند. به همین دلیل، ثبت آنها نیاز به تدوین و تنظیم صورتجلسه دارد.

توضیحی کوتاه در این مورد برای آشنایی با روند کلی در زیر داده ام. همه این تحولات، باعث به وجود آمدن وضعیت جدیدی در شرکت خواهد شد. در این میان اطلاع از ثبت برند تجاریی که طبق قانون باید الزاماً ثبت شوند برای متصدیان و موسسان شرکت‌ها بسیار حائز اهمیت است چون در صورت قصور از ثبت تغیرات الزامی، شرکتِ آن‌ها ممکن است با محدودیت‌های متعددی رو به رو شود.

تغییرات

در صورتی که از وکیل استفاده می کنید باید اطلاعات مربوط به وی را به همراه اطلاعات حق توکیل تکمیل نموده و پس از انتخاب موضوع صورتجلسه و تکمیل اطلاعات خواسته شده ، رسید پذیرش دریافت کنید . اگر در زمان مقرر تشکیل نگردد ، سهامداران شرکت که دارای بیش از ۱۵ درصد از سرمایه شرکت هستند می توانند اقدام به تشکیل این جلسه بنمایند . ارائه لیست شرکاء و میزان سهم الشرکه آنها (قبل و بعد از کاهش سرمایه ) با امضاء کلیه شرکاء. ارائه لیست شرکاء و میزان سهم الشرکه آنها (قبل و بعد از افزایش سرمایه ) با امضاء کلیه شرکاء.

راهنمای ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص

انسان‌ها بر روی توسعه‌ی روابط حرفه‌ای، ایجاد اعتماد و رابطه‌ی دوستانه در درازمدت سرمایه‌گذاری می‌کنند. بسیاری از اقدامات برای تغییر، نتایج چنین تلاشی را پاک کرده و افراد را مجبور می‌کنند تا از نو شروع کنند و در ضمن این به‌روزرسانی‌ها، خستگی روحی و جسمی را تجربه کنند. خبر خوب این است که انسان‌ها پیگیری ثبت تغییرات شرکت برای زنده ماندن در شرایط چالش‌برانگیز آماده شده‌اند و در تلاش هستند تا به بهترینِ خودشان تبدیل شوند. با در نظر گرفتن این موضوع، متخصصان یادگیری به‌طور منحصربه‌فردی در موقعیتی قرار می‌گیرند که به سازمان‌های خود کمک کنند تا مهارت‌های لازم برای سازگاری و پیشرفت را در اختیار کارمندان قرار دهند.

به همین دلیل لازم است تا با آسودگی خاطر زیاد تمامی این تغییرات، به صورت کامل درج شود. مراجعه به اداره ثبت شرکتها در صورت نیاز به اخذ مجوز از مراجع در رابطه با موضوع شرکت. قبل از این که بخواهیم متن صورتجلسه را به سازمان ثبت شرکت ها ارسال کنیم بایستی به آدرس سایت این شرکت برویم و متن مورد نظر را تایپ کنیم. ارسال این صورتجلسه به آدرس پستی سازمان تنها برای رویت کامل مجوز و امضاهای اعضای هیئت مدیره است.

  • اگر قصد هر یک از این تغییرات را داشته باشید باید بصورت قانونی اقدام نمایید بنابراین اگر نمی دانید تغییرات شرکت به چند حالت تنظیم می شود توصیه می کنیم که این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
  • از طریق این مجمع می توان برای ثبت تغییرات شرکت اقدام کرد.
  • پرداخت مالیات ۴ درصد نقل و انتقال در مورد سهام با نام و بی نام.
  • به بیان ساده‌تر، کارمندان باید تمرکز کنند تا زمانی که به اندازه‌ی کافی نشانه‌ها و روال‌های جدید را بیاموزند، و این امر به زمان و انرژی نیاز دارد.
  • اگر مایلید با ثبت تغییرات شرکت‌های ضایعات، ضمن خدمت، مایع ظرف‌شویی، غذا و دارو، غیرتجاری و لوازم‌خانگی آشنا شوید، ثبت کاف خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کند.

البته به شرطی که از حداقل سرمایه تعیین شده برای آن شرکت کمتر نباشد. در صورت پذیرفته شدن اعتراض طلبکاران، شرکت موظف به سپردن وثیقه به دادگاه یا پرداخت بدهی می­شود. این خبر باید در کمتر از یک ماه در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی­های شرکت در آن منتشر می­شوند به چاپ برسد. که البته این تصمیم نیز باید به تصویب مجمع فوق العاده برسد. در مرحله ی نهم باید متن صورتجلسه را آماده نموده و گزینه ی پذیرش نهایی را انتخاب کنید.

روند ثبت صورت‌جلسه تغییرات شرکت

شما می توانید آن را شخصا و به صورت کاغذی دریافت کنید و یا پی دی اف آن را به دست آورید. ثبت قانونی تغییرات شرکت در کوتاه‌ترین زمان ممکن به انجام خواهد رسید. صورت‌جلسه تغییرات شرکت به صورت آنلاین و بسیار دقیق در سامانه آسان‌ثبت تولید و تکمیل می‌شود. پس از ورود به سامانه، گزینه صورتجلسه تغییرات را انتخاب کنید. در ابتدا، عبارت سامانه جامع ثبت شرکت ها یا آدرس irsherkat.ssaa.ir را، در مرورگر خود جست و جو نمایید و گزینه اول را انتخاب کنید.

تنظیم هر صورتجلسه و ثبت آن در سامانه و پیگیری تا حصول پیش نویس آگهی تغییرات، معمولا هزینه ای بین 350 الی 500 هزار تومان حدودی می باشد که این نوسان به دلیل تفاوت در نواع تنظیم صورتجلسات می باشد. هم چنین سازمان هایی که از ارگان های مختلف دولتی مجوزهایی برای فعالیت خود کسب کرده اند بایستی از این سازمان ها مجوز تغییرات شرکت را داشته باشند. پس از طی این مراحل باید صورتجلسه به همراه دیگر مدارک شرکت، به آدرس ثبت شرکت ها ارسال شود تا در مورد این روند تغییرات در مجمع آن سازمان تصمیم گیری به عمل بیاید. شرکت های سهامی که قصد تغییر محل شرکت را داشته باشند، باید جلسه مجمع عمومی تشکیل دهند و در صورت رضایت هیئت رئیسه، صورتجلسه ای را به امضای تمامی اعضا برسانند. در صورت جلسه هایی تحت عنوان مجمع عمومی عادی سهامداران فرصت این را پیدا می کنند تا با مدیران شرکت به ارائه نظر پرداخته و تصمیمات کلی و راهبردهای سالانه شرکت را اتخاذ کنند. این مجمع مطابق با اصول اساسنامه به صورت سالانه و در چهار ماه اول آغاز سال مالی جدید برگزار می گردد و حضور سهامداران در آن الزامی است.

تغییرات شرکت در طول زمان امری بدیهی می باشد، اما هر نوع تغییری نیازمند ثبت نبوده و ثبت تغییرات مربوط به تغییرات اساسی شرکت می باشد. برای این کار می بایست یک صورتجلسه تغییرات شرکت کاملا قانونی از طرف اعضای هیئت مدیره شرکت تنظیم شود و در زیر این صورتجلسه تغییرات شرکت کلیه شرکای تجاری شرکت آن را به امضاء برسانند. پس از انجام دادن این کار، صورتجلسه به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود تا در رابطه با صحت و یا عدم صحت تغییرات شرکت تصمیم گیری کند. برای این کار می بایست با حضور اعضای هیئت مدیره شرکت، اسم جدید لحاظ شود و برای انجام تغییرات شرکت، صورتجلسه ای رسمی دوباره نوشته شود و در این صورتجلسه اسم نام جدید و قبلی شرکت آورده شود و به امضای هیئت مدیره برسد. پس از انجام دادن این کار می توانید صورتجلسه را به همراه کلیه مدارک مربوط به تغییرات شرکت، تحویل اداره ثبت شرکت ها بدهید تا در رابطه با این موضوع تصمیم گیری شود. پیشنهاد می کنیم حتما در این زمینه با کارشناسان و مشاورین ما ارتباط بگیرید.

در ثبت نمودن تغییرها، مراتب به اطلاع اداره ی ثبت شرکت ها خواهد رسید و در ذیل ثبت اولیه به ثبت رسیده آگهی می شود. اگر بازرسین جدیدی به شرکت اضافه می شوند می بایست نسبت به آن اطلاع رسانی شود و تمامی اعضای هیئت مدیره شرکت از این موضوع آگاهی پیدا کنند. اما مواردی را که در اساسنامه شرکت آورده اند و لازم است که نظارت کامل بر روی آن صورت بگیرد توسط مجمع عمومی فوق العاده انجام می پذیرد. در واقع یک یا چند جلسه برای تصمیم گیری درباره تغییرات شرکت تشکیل می شود و صورتجلسه ای از این نشست ایجاد می شود. وقتی تغییر کوچکی در شرکت ایجاد می شود نیازی به گزارش آن نیست اما وقتی بحث تفاوت های اساسی در میان است، ثبت تغییرات شرکت الزامی خواهد بود. سامانه ثبت اینترنتی صورت جلسه تغییرات شرکت به آدرس irsherkat.ssaa.ir می باشد که متقاضیان ثبت تغییر صورتجلسه شرکت به صورت اینترنتی می توانند به آن مراجعه نمایند که توضیحات کامل آن در متن مقاله ارائه شده است.